KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Monday, November 22, 2010

TERINGIN NAK MAKAN??.. CUBA TRY TEST MEE SIPUT NIHHH......



Salam semuaaaaaa......
Mmmm... Cuba korang tengok gambar kat atas tuh? Ader gambar sejenis makanan yang agak-agak best kan?... Kalau sebut pasal makan ni, sape pun x tolak kan?... Korang suka makan aper?... Makan nasik tu biase la hari-hari kene mau makan nasik kecuali orang yang nak diet.... Kadang-kadang korang rasa teringin jer nak makan makanan ringan... Ader orang yang suka makan kerepek, keropok, kalau nak ala-ala western sikit makan french fries ke, tortilla chips ker... aper kata kali ni korang cuba makan MEE SIPUT laks.... Orang Johor jati mesti tau pasal mee siput ni, yang amat terkenal di daerah Muar... zar_ita dulu pun pelik gak, terpikir amende laa mee siput ni.. first time cuba rasa pelik coz mee siput ni digoreng rangup then makan dicicah sambal.... biler dah try... SEDAPNYEERRR.... so sape-sape nak try mee siput ni (sebab korang mesti try: korang bukan orang Johor/ korang orang Johor yang merantau jauh n rindu nak makan mee siput n susah nak kirim beli dari member yang balik Muar/ korang memang suka makan...), ape kata korang order kat website nih... Mee siput dorang ni buat memang sedap n dijamin rangup sehingga menjilat jariiiii... tempah jer, pastu nanti sampai ler kat depan pintu rumah korang, leh ajak posmen tu makan sekali... klik jer kat link nih ---> http://www.meesiput.com/index.php?ref=zarinijunita ....

Selamat mengunyah!!!
Pandangan anda amat dihargai

5 ulasan:

zar_ita said...

jom makan-makan.....

shidahcomel said...

eh zar,dia kirim sampai PJ tak?

zar_ita said...

sampai la kot.... takkan ler x sampai... ko dah order lom shidah??...

Haffiz MohdNoor said...

ni memang favourite saye ni sejak azali kot ehehe

Zar_ita J said...

Hafizz suke eh?... samer la akak pon... sejak jadik owang Johor ni... sedap lg mee siput nih daripada spageti kan? kan? kan?

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved