KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Saturday, October 8, 2011

THE MYSTERIOUS MAKCIK!!....

The mysterious Makcik....

Salam.... Ni Zarita saje je join contest si Nurdani ni....
Kalo nak join, leh jump ke blog Nurdani yang yoUnique<---- klik sini yer...

Jom kite create ending citer yang agak2 best ckit....

Mula2, citer die camni....(intro die ni Nurdani ni yg tulis.... Zarita nak sambung jer)...
ehem ehem...

Milah dan Mijah kebiasaannya kalau weekend je mesti berehat kat rumah mengadap tv. Layan la apa-apa cerita menarik. Tapi sejak-sejak akhir ni banyak cerita gangster dan hantu je, malas pulak nak tengok tv. Malaysia ni banyak gangster dengan hantu ke?

Disebabkan tinggal berdua je dan segala kerja rumah dah setel awal-awal pagi, so berehat bersama kit kat je la depan tv.

Tapi Sejak-sejak ayah ganti tv lama dengan LCD 32 inci, siap dengan Astro First, rajin la pulak Milah dan Mijah tengok tv. Keh keh. Sebelum ni tengok kat drama orang-orang berada je pakai tv cenggitu. Sekarang dah mampu milik ni rasa excited la pulak. *jakun.

Tiba-tiba ada orang bagi salam.

"Eh ada orang bagi salam. Waalaikumsalam."
Datang la pulak sorang makcik yang tak pernah diorang tengok kat kampung ni. Muka suciiiiii je. Kesian pulak biar kat luar so ajak la dia masuk. Mijah tengah buat air di dapur. Milah je la yang layan makcik tu.


What's next? Korang tentukan.


OK, dah abis baca ehh? 
Nak pendekkan citer, korang pilih ending antara di bawah ni, mana ending yang agak2 cam best (best kot?.. hehehe):


  a) makcik misteri tu jual jamu jenama Angry Bird.... original made from Jhowo.... "Mo ngak coba jamunyaa neng?", ujar makcik tu pd Milah....

  b)  makcik misteri tu sesaje jer singgah minum air.... Bile Mijah bawak air ribena ais, truss makcik misteri tu berkata, "Kelassssssssss ko Jah!!!".... Truss Mijah terasa dirinya cam leh jadik menantu pilihan mak2 sekelian.... hehehe...




Pandangan anda amat dihargai

7 ulasan:

nurdani said...

haha.kelas kau jahhhh..
kak,nanti letak link kat entri saya ya

Zar_ita J said...

Ok dear ;)

PCL said...

hurm, memang kelass...kalau pandai layan org tua2 cmtu..kelass kau jah !!

Zar_ita J said...

kelassss ko PCL!!.... heheheh

Iznie said...

memang kelas la...


dan cantik artwork akak... :)

Zar_ita J said...

tQ iznie =)

Anonymous said...

I love to come back to zarinijunita.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]prohormones[/url]

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved