KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Thursday, November 3, 2011

Jom Mewarna Doodle Fizgraphic

Salam...
Hari ni akak suke-suki join segmen mewarna doodle by Hafizzi Aziz (<----- klik sini sape nak join)

Ape yang korang kene wat...

1. Save pic ni dulu.....

2. Pastu klik sini....

3. Wat entri Jom Mewarna Doodle Fizgraphic kat blog korang...

4. Letak Gambar doodle yang telah diwarna dan Tinggalkan Link Entry tersebut kat ruangan komen nie..
 
5. Tak kisah guna photoshop,paint atau sebagainya..janji kreatif..
 
6. Pemenang yang warna cantik n kreatif, apit akan lukis vector gambar free. Nak tag blogger lain pown tak jadi masalah.. 
  
TAMAT :  3HB NOVEMBER 2011 Jam 10.00 malam ...

So ni plak hasilnye setelah akak berhempas pulas mengalerkan doodle si Apit nih.... Kaler yang dipilih hasil bantuan anak dara kecik akak.... die suka kaler pink, so meriah ler ngan kaler pink kat doodle gugurl tuh... 

Klu menang best gak ehh.... hehehe... 
Ok, bubbye!!!

Pandangan anda amat dihargai

12 ulasan:

ʆαʆα said...

comelnya.. hebat kaka ne ..weii

keri ikhwan said...

woooOOOA!! superb!! Okla, sy dgn rela hati mengundur diri... bagai lngit ngan bumi je klu bndingkn saya punye ngan akak... :)

Zar_ita J said...

Lala: tQ dik... =)

Keri: Jgn ler merendah diri sebegitu rupe.... akak pon bru blaja... Hehehe

Hafizzi Aziz said...

wah..comel3..suka la..
thanks kak join..
peace..

Zar_ita J said...

tQ Apit... Apit suke, akak gumbira!! hehehe

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

cntik la sis... ske2

Zar_ita J said...

tQ DySha =)

eika_feyzah said...

wow kreatif nye..cantik3

Zar_ita J said...

tQ ieka_feyzah =)

merahitujambu said...

wah mantap.cm anime

nurdani said...

cantik gila kak.........saya kalah la macam ni.hahaha.best la tengok pertandingan ni.ramai betul yang kreatif

Zar_ita J said...

merahitujambu: yeke cam anime?... hehehe

dani: ala, lom tau lagi... yg lain2 pon kaler comeyy gak.... =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved