KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Thursday, November 10, 2011

Taken Out of My Treasure Box....

Salam sume...
Baru-baru ni akak dapat balik sekejap ke umah parents akak.... 
Kat Sabah nun.... 
Sempat gak akak korek-korek barang-barang lama akak yang tersimpan sejak sekian lama.... 
Barang-barang masa bujang ler.... 
Banyak gak lecture notes masa study dulu yang akak masih simpan.... 
Sayang weeii nak buang!!! Hehehe.... 
Pastu, akak terjumpe ngan drawings nih.... Punye laa gumbira sangat-sangat!! 
Tapi sedih gak sebab drawings yang lain dah hilang....
Tinggal yang ni je 2 keping... 
Huhuhu...

Drawings ni akak lukis guna kertas A4 biasa ngan pensil...
Akak lukis ni tahun 1997... so dah 14 tahun dah umur drawing ni.... Dah lame kan?
Cuba teka pic sape yang akak lukis ni... (^^)V






Pandangan anda amat dihargai

9 ulasan:

merahitujambu said...

wow....mantap laa lukisan potret ni..sy suka betul org seni ni

tonaH iS herE said...

cantekkkk~

Zar_ita J said...

merahitujambu: tQ =)

tonaH iS hereE: tQ to u too =)

Azhafizah[フィザ] said...

Aj and brian..cantik akak skecth..

Zar_ita J said...

tQ Fiza.... dah lama dah ni, akak pon dh lama x melukis guna pensil... skrg dh malas....

NauRah aLwaNi said...

Guna pensel biasa ke, pensel yang khas untuk lukis2 tu? 0_o Saya pun suka melukis, tapi lebih kepada anime. Bukan lukisan 'hidup' macam akak punya ni. :D

Zar_ita J said...

NauRah aLwaNi: akak gune pensil biase jer... pastu suke gune A4 paper jer, xsuke pakai drawing paper.... =)

NauRah aLwaNi said...

Wah... kenapa tak suke.. saya suka draw dalam sketchbook. Terima kasih untuk entri akak yang sangaaat bermakna ni. Saya bersemangat balik nak melukis setelah semangat itu hilang dibawa angin suatu ketika dulu~ hee :D

Zar_ita J said...

Naurah: ok, nnt akak beli sketchbook ehh... nnt Naurah lukis la, leh akak tgk =).... akak pon dh lama sgt tinggalkn hobi ni....

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved