KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Friday, November 4, 2011

Jom Join Contest Cute Dolly Atau Doodle

Salam sume....
Hari ni akak nak join contest lagi.... Kali ni kene lukis dolly atau doodle yang comel.... Kalau korang pon teringin nak join, klik sini....



Bile dah klik ke blog comel Cci tu, korang leh le baca syarat-syarat yang dah ditetapkan oleh penganjur....

So ni ler hasilnye, akak dah lukis dolly (doodle kot? xtau ler yang mane satu....) yang cam comel gitu..... 



Xde la terer sangat.... Akak pun baru first time try lukis dolly ni..... Guna Excel & Paint jer.... 
Ade ke yang suka ngan dolly nih?

Pandangan anda amat dihargai

8 ulasan:

CCICute Design (IP0357198-D) said...

tq join contest cci.. ^_^ wah!!comeynyer dolly ni.. ^_^ btw good luck ek.. ^_^

Zar_ita J said...

Cci... tQ =)

syahirah said...

datang tgk dudel awk :))

Cik Cempaka said...

wahhh, nampak muka cam minah salleh jer dudel ni, comey

keri ikhwan said...

cantik la...susah nak wat cmni

Zar_ita J said...

Cik Cempaka: selalu dolly@doodle cam muka jepun kan? ni saja jer wat lain skit...

Keri: xsusah laa... akak guna excel n paint jer =)

CCICute Design said...

http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/11/senarai-nama-contest-cute-dolly-atau.html

CCICute Design said...

ambil sijil yerk.. ^_^
http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/11/sijil-penghargaan-contest-cute-dolly.html

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved