KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Friday, November 25, 2011

Sape Nak Order Kasut Design Camni?

Salam semua.... 
Ni entry akak yang ke-2 untuk hari ni... 

Dalam group WLA kat facebook, ade la cabaran men'design' kasut ikut kreativiti masing-masing... 

Akak pon design laaa, dapat lak idea camni... 


Ni laa hasilnye:

*siap wat iklan kasut lagi... Hihihihi


Amacam? OK tak? Hehehe....

Ade yang komen 'geli', hahahaha!!! 
Ade gak yang suka.... Tapi sape yang ade kasut camni, gerenti akan menarik perhatian orang....

Xpe laa, saja jer akak try design2 nih.... Jangan plak kutuk2 ehh..

Agak-agak kalau jual kasut camni, ade tak orang nak beli?
Kalau ade, leh tempah ngan akak yer.... Hehehe 


Bubbye!




Pandangan anda amat dihargai

7 ulasan:

nurdani said...

saya sangat suka tengok sebab kreatif!!! ternganga mulut

Zar_ita J said...

nanti lalat mashuk mulut tuu....

Azhafizah[フィザ] said...

baguslah idea akak ni..memang tak terfikir lansung lah kak..kalau design dan buat kasut ni betul..gerenti lariss..

keri ikhwan said...

kakak kata kuku kakiku kaku

My Name is Mar said...

Tercari-cari blog Kak Zarini. Akhirnya, ketemu jua!

manzarina said...

hahaha..... kak... ada cagu tak kasut ni..... kreatip....

Zar_ita J said...

konpem kaki ni bersih dr sbrg jangkitan cagu... hehehehe

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved