KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Friday, November 25, 2011

Design Kasut Lagi!!

Salam semua....

Ni entri akak ke-3 untuk hari ni (tamak betul!! asyik post entri manjang... hihihi)

Disebabkan akak tak puas hati sangat dengan design kasut akak yang mula-mula tu, akak gunakan laa ilmu alam akak (zupzapzupppp!!) & terhasilllah design yang ni.... 

Baru la cam pompuan sikit....


Untuk yang ni, akak letak label 'My Kasoot'....
*perasan komersial la tuu....

Ade yang suka ngan kasut nih?




Pandangan anda amat dihargai

4 ulasan:

Azhafizah[フィザ] said...

cute design akak ni..memang zup zap zup zap je dah siap..hebat dapat designer cam akak..btw,dah ok dah blog akak di bloglist fiza..dah dapat tahu akak update da..^__^

MANZARINA said...

cool la sis... sis kan pandai lukis poteret.... ape kata paste gambo potrer kat kasut..... muka saya ker...hahahahaha.... laju giler akk lukis gambo.... ternganga 360 darjah jap...

Zar_ita J said...

TQ Fiza =)

Zar_ita J said...

Manzarina: haah, gud idea tuh... nnt akak try tampal potrait kat kasut =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved