KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Wednesday, November 30, 2011

CCI Pulak Dapat Potrait....

Salam semua....
Seperti biase, entri untuk hari ni juga mengenai potrait... 

Kali ni turn Cci plak yang dapat potrait... 
Seorang 'hot mama', beliau ni ade blog yang sangat comel (korang leh jenguk kat sini)... 

Wajah beliau ni mengingatkan akak kepada artis awal 90an dulu iaitu Wann... Korang kenal tak sape Wann ni? Wann ni penyanyi laa, sekarang ni dah tak nyanyi dah sejak die dah kawin.... 

Ok, berbalik kepada potrait ni, cabarannye sebab gambar yang Cci bagi kat akak x berapa jelas... tapi ok la dapat gak lukis & siapkan..... 


Harap Cci suka yerr & maaf kalau tak serupa sangat....
Ok, bubbye.... Wassalam....



Pandangan anda amat dihargai

8 ulasan:

nurdani said...

sangat menjadi.ha'ah ada iras wan

My Name is Mar said...

Cantik menarik tertarik..

Akak memang D boom!
Hohoho XD

keri ikhwan said...

Komen: sila rujuk komen2 saya dlm entri2 akak yg lepas.. malas nk ulang bnda sama.. haha

ehem2.. uhuk2... eh? batuk la plak :)

(cmni rupenye cci... patutlah dudel dia cute2 haha.. harap2 dpt dodel free dr cci)

Azhafizah[フィザ] said...

macam biasa artwork hebat dari kak zarini..

Mohd Amin Aizuddin said...

Garang habis muka CCI..Takut weh... :3

Colattachocolates said...

wahahha...siot jerk korang ni... amin nnti kau...wachhhaaaaaaa...hahah...erKKK!!rupa wan...bior btoi....hahaha...sukeeeeeeeeee....ehehhe..tq..tq.. ^_^

Hafizzi Aziz said...

mcm biasa..terbaeekk dr ladang..

Zar_ita J said...

Korang... jgn ler... kembang semangkuk jer akak nih... alhamdulillah, yg baik tu dtg dr Allah swt... akak pon asah skill lagi.... xde la pandai bebeno....

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved