KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Thursday, October 27, 2011

MASUK KEDAI YANG ALA-ALA ADE 'KELAS' PASTU TAK DILAYAN....

Salam semua...
sombong ko yer.....!!!
Tadi akak bawak anak-anak akak pegi ke satu mall ni.... area Klang... niat dihati nak shopping laa... pas jenjalan 2,3 round kat mall tu... dah isi perut ni kenyang2 baru ler ingat nak teruskan niat untuk menyoping.... sebelum tu akak dah kuarkan duit dari mesin atm tu.... agak-agak cam cukup nak shopping... pastu truss ler akak masuk kat satu kedai ni.... kedai ni nama die E*****...... ok laa, akak pun belek punye belek punye belek.... ade la berkenan 2,3 lai baju....  pastu akak berdiri la kat situ, konon-konon nak tanya ler harga die & less berapa (diskaun sempena Deepavali)..... herannye (sebenarnye x heran pun..), pekerja die tu dah nampak akak berdiri kat situ dah dekat 20 minit, dorang cuma lalu-lalang pastu buat-buat cam akak ni tak wujud..... aik? Selain akak, cuma ada lagi 2 customers kat situ (dorang layan baeekkkk betul kat customers tu, maybe sebab bukan melayu kot)...... dorang ingat akak pakai sempoi-sempoi, pakai sandal buruk ni akak xde duit ker???? pas tunggu lagi 5 minit, aku ni dah x tahan dah... 'Excuse me!! Excuse me!!! Halooooo!! Anybody here!!!!!.... kuatnye sore akak!!! Then si pekerja tu cam berlagak tu pon datang...
akak cakap, 'Halooo, saya berdiri kat sini punye laaa lama, awak x layan yer????!!'...  Pastu muka die dah cam kelat-kelat sikit dah, akak pon buat-buat ler tanya harga semua baju yang ade kat situ.... siap harga before and after less, 'Ko kira berapa, cepat sikit kira tuuu!!!....Last-last, akak pon ngan selamba giler trusss kuar kedai tu pas die agak2 dah penat bgtau harga semua baju kat situ.... BARU KO TAU!!! pasni xde la aku nak masuk kedai tu dah.... Pastu akak nak haramkan sebarang pembelian item jenama tersebut selepas ini... NO MORE E*****!!!
Pandangan anda amat dihargai

4 ulasan:

nurdani said...

ha ambik! ada ke patut layan customer ikut bulu. saya pernah kena macam akak.

Zar_ita J said...

tu geram punye pasal ler tuh....

abdooss said...

Baru padan muka dia.. hahaha :D

Zar_ita J said...

konpem die geram kat akak ni haaa.... sape suruh bikin panasss jer.... org dah panggil die baik2 nak tanya harga, nak sombong2 plak....

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved