KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Monday, October 31, 2011

Lambat Betul La Nak Ucap Terima Kasih....

Salam semua...
Akak ni duduk termenung sorang2 ni baru teringat sesuatu... Dah lama sangat nak wat entri ni, tapi camne la leh terlupa.... Akak ni memang dari kecik suka melukis... X kisah la nak lukis ape2 pun... Tapi paling akak suka lukis muka orang.... Sebabnye, lukis potrait ni ade cabaran die yang tersendiri.... Disebabkan kesibukan hidup seharian, akak dah lame tinggalkan hobi akak ni... Ntah camne, dalam sibuk2 ni, akak leh terjumpe ngan blog adik kecik sorang ni.... Katanye die peminat no.1 Excel....  Apsal plak die minat giler ngan Excel ehh? Godek2 blog die, akak terjumpe ngan tutorial Nur Daniani camne nak lukis doodle ngan gunakan Ms Excel..... Ape lagi, pas jer khatam tutorial die tuh, akak pon start ler mendodol doodle.... X lame pastu, akak dapat ler develop teknik akak sendiri... Akhirnya, dari doodle akak skrg giler lukis potrait.... Cara sama gak cam Dani tu wat, cuma akak try wat ngan lebih detail lg kat potrait yang akak lukis tuh.... Pastu, Dani pun wat satu entri pasal akak kat blog die..... Hepi sesangat ler akak coz xsangka ade blogger yang sudi nak crite pasal akak kat blog die tuh..... Ape2pun akak nak cakap terima kasih kat Dani banyak2.... =)




Pandangan anda amat dihargai

2 ulasan:

nurdani said...

heheh.terima kasih kak.karya akak sangat saya kagum!

Zar_ita J said...

ok Dani, thanks to u too dear =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved