KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Monday, November 8, 2010

MELARAM SAKAN.....

Hai sumer...
Kali ni nak post gambo sendirik plak... Gambo ni baru snap pepagi tadi kat pejabat guru SKPL... Ni zar_ita bergambo ngan member sekapal, Salwani... Tujuan sebenar zar_ita post gambo ni sbb nak promote (baikk punyerr... hehehe)... zar_ita pakai baju kurung baru tadi.. hehehe... ni kain pasang beli dari Wana kat Butik Izis...  ada banyaaaaakk sangat pilihan, mcm-mcm kaler adaaa... Baju yang kitorang pakai ni kain sulam manik... tengok ler corak die, mmg cantik, sulamannyer kemas, kain pun ok sesangat...puas ati beli kain ni... so saper-saper rasa berkenan, leh tgk dalam blog si Wana tu, klik jer kat add blog die kat bahagian footer... Selamat menjamu mataaaa.....
Pandangan anda amat dihargai

1 ulasan:

zar_ita said...

cun aper!!!... kain tu lerr.... hhehehe

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved