KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Tuesday, November 30, 2010

HOW DO I PLAN TO SPEND MY LIFE WITH U?...

Salam...
Skang ni dah kul 3.30 pagi... Sejak terjaga dari kul 1 pagi tadi xleh nak tido lagik... Nape tah mata nih xnak lelap balik.... Teringat plak kat Hubby yang agak lama x bersua... Dah 2 bulan berpisah sebab tugas... Hmm xtau nak cakap sampai bila nak idup berjauhan macam ni... Sabo jelah.... Macam entri ni la, ape planning zar_ita nak spend hidup ni ngan Hubby... sama mcm kartoon kat bawah nih....

taken from http://www.facebook.com/syahiruldotcom





Dulu masa nak kawin, memang janji macam2... sanggup itu, sanggup ini... kemaruk cinta punye pasal!.. hehehe... tapi bila dah kawin, kene berjauhan plak tuh (sejak kawin, jarang kitorang selalu dapat dok sekali)... Kadang2 rasa 'letih' nak tunggu Hubby cuti n balik umah, sebab Hubby xselalu dpt cuti.... Sabo jelah...

Tapi yang penting bila berjauhan ni, kene laa SABAR selalu... SETIA pun penting gak... al-WAJIBun tuh.. perasaan SAYANG mesti pupuk selalu, walaupun dari jauh... REDHA gak ngan apepun keadaan yang berlaku... DOA xpenah putus untuk Hubby yang jauh di mata.... last sekali, RINDU sebab rindu tulah yang mengikat kasih sayang antara satu sama lain, walaupun perasaan tu wat kite jadik 'sakit'....

Nengok kartoon kat atas tu rasa cam sweet jer... planning ala-ala drama love story...  Plan memang leh plan, ikutkan hati zar_ita ni, banyak sgt planning utk diri sendiri n family....Tapi leh ke dapat life macam tuhh?.... Susah kot sebab hidup kite ni bukan atas tangan kite untuk tentukan perjalanannyer kan? Betul x??

Apepun, anak2 ler yang menjadikan zar_ita terus kuat semangat sebab kitorang punye 'life' xsama cam org lain... Harap2 Allah swt panjangkan umo zar_ita, Hubby n anak2 (Zarith Ayeshah, Zarith Athirah n Muhammad Aidilzikry)... Walaupun kitorang selalu berjauhan, harap2 kitorang live happily ever after....Mudah2an.....
Pandangan anda amat dihargai

4 ulasan:

Zar_ita J said...

How do i live without you.......?

nazirulhazwan~ said...

katoon tu sgt style:)
best la:P

ordinary89art said...

sweet

Zar_ita J said...

as sweet as honey.... =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved