KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Friday, November 26, 2010

BABY & TOYS CONTEST....

Salam semua...
Ari ni tengok blog, Kina dah tagkan zar_ita untuk Baby & Toys Contest.... Nak dijadikan citer plak, ari ni last day contest tuh!!.... Aiseh, pening nak carik gambar yang best2 nak masuk contest nih... zar_ita ader la dua gambar nih....



   Ni si kakak, Zarith Ayeshah (dah 5 tawun dah umo dier....), si adik plak Zarith Athirah (2 tawun 11 bulan....)... ehem ehem.... tengok dalam gambar ni Athirah mcm baby boy la plak kan?.... hehehehe....


Xpela, cuba nasib jer... xmenang pon xpe... hehehe....

Ni zar_ita nak tag 3 owang member....:

nadzera


ju9dah



Pandangan anda amat dihargai

5 ulasan:

KINA said...

hah boleh pun sorry lambat balas rita

Fatin Baharum said...

join je semua contest esp contest nuffnang.. ad luck menang :) contest boleh jadi idea nak update blog jugak :)

Zar_ita J said...

FATIN: hehehe... syok gak join2 contest ni.. Fatin bg tips camne nak menang contest... hehehe

KINA: terkial2 sy buat Kina... maklum ler sy ni 'mak budak' baru blaja blogging... huhuhu...

mrS sHaq said...

hehhee... xpe... dah ok la tu..

anyway, tahnks for joining

good luck ya

Zar_ita J said...

klu ader contest, tag ler sy lagik... hehehe... tQ sumer...

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved