KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Tuesday, November 23, 2010

JALAN-JALAN MAKAN ANGIN....

Tengah dok godek2 laptop ni, terjumpe plak gambar2 masa kitorang sefamili balik Sabah tahun 2009... *'balik' Sabah sebab famili zar_ita semula dok kat Sabah... tapi kitorang oghang Kedah nooo...
Sajer jer nak menyingkap semua kenangan jalan2 kat Sabah, masa ni bawak mak n abah mentua sekali... Anak zar_ita yang je-2 tu pun kecik lagi...X semua la gambar2 yang ada zar_ita masukkan kat sini... Boleh laa tengok2 wat cuci mata...
 Ni gerenti korang kenal gunung nih.. gunung Kinabalu ler...

Ayeshah terpegun tengok jurang yang dalam kat tepi jalanraya tuh... ni 2nd time die pegi Sabah...

Ni kat kaki gunung Kinabalu... kire heaven for all vegetarians... sebab semua sayur2an & buah2an murah sgt...
 Zarith Ayeshah sedang menikmati tomato kegemarannyer.. diulangi.. tomato... bukan strawberi...

  
Kabus datang dari puncak gunung... sejuk... tapi sebenarnye x sejuk sgt kalau nak dibandingkan 10 tahun dulu.....
 The Tip Of Borneo... Simpang Mengayau, Kudat, Sabah...

 Kat belakang Ayeshah tulah penghujung kepulauan Borneo.......
 Ni kitorang singgah kat Pasar Ikan Kudat... ikan masin, ikan kering, segala macam ikan yang dikeringkan, udang, sotong, gamat, timun laut, starfish pun ader kalau nak beli.... dah siap dikeringkan... leh wat sup... heheheh....

Pandangan anda amat dihargai

2 ulasan:

Fatin Baharum said...

salam, blogwalking :)

i xpernah lagi pergi sabah, macam cantik je sana esp yang kat laut tu.

Zar_ita J said...

salam fatin... klu u suka pantai/laut, gerenti u suka pegi Sabah... gmbr kat tepi laut tu we all pegi kat Kudat, tempat tu nama die Simpang Mengayau... the tip of Sabah.. mcm Tanjung Piai kat Johor, the tip of Asia...

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved