KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Sunday, December 4, 2011

Sape Nak Biskoot?

Salam semua...
Alhamdulillah, hari ni dipanjangkan lagi usia akak untuk bernafas di bumi Allah ni....
Hari ni mood akak ----> Gumbira....
Tak pasti plak kenape mood camtu....
Ape-apepon, yang pasti bangun pagi hari ni semua urusan di rumah berjalan lancar...
Diharap kelancaran tu berterusan sepanjang hari ni.... InsyaAllah

Ok, hari ni akak & anak akak si Zarith Ayeshah (kami dua beranak ni memang suka melukis) tu dah mengorek idea dalam kepala kitorang ni... 
Sebab ade assignment dalam WLA.... masing-masing kene buat biskut... 
So, kami berdua ni pon perah idea, dapat laa biskut camni....


Biskut ni ade 2 lapis.... lapisan bawah ade frosting berbeza (6 jenis frosting) dan lapisan atas sekali ade coklat & coklat putih yang dilukiskan muke kucing yang comel...
Biskut ni ade 6 keping jer... yang frosting merah itu perasa strawberry, yang purple perasa anggur, kuning perasa oren, biru perasa blueberry, pink perasa strawberry + white chocolate & last sekali hijau perasa kiwi.... Hohoho.... Perasan cam biskut sebenar plak... Kitorang namakan biskut ni 'My Biskoot'.... komersial sikit... Hehehehe...

Okla, mana tau pasni ade resipi baru lagi dari kitorang anak beranak.... Tunggu yer 
Bubbye, wassalam....


Pandangan anda amat dihargai

2 ulasan:

Azhafizah[フィザ] said...

kalau real kan best..leh order tak ni?tertarik sudah ^_^

Zar_ita J said...

order? oda saja... =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved