KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Wednesday, December 28, 2011

Kini Kembali!!!!

Salam semua...

Pekaba?.... 
Maaf ler akak dah lama x update blog nih... Kebelakangan ni bizi sangat-sangat sampai xsempat nak jenguk blog sendiri... 

Akak sangat ler berbesa hati kepada blogger-blogger yang sudi singgah blog akak yang x seberapa nih.... 

Ade yang tertunggu-tunggu akak siapkan artwork akak yang terbaru ehh? 
Alahai siannya, maaf pada Keri Ikhwan yang setia menunggu... Hehehe... 

Syok gak, sebab akak ni bukan blogger yang 'otai' atau artworker yang pro tapi ade gak yang sudi meminati artwork-artwork hasil tangan akak (cam perasan jer...hehehe)

Ok, malam ni akak melukis lagi... setelah hampir 2 minggu x melukis potrait menggunakan Excel nih (nasib baik skill ade lagi... hehehe), 
terketar-ketar gak ler..... Alhamdulillah siap gak akhirnya... Akak spent 2 jam untuk siapkan potrait si Dysha ni... 

Cube tengok yang ni gambar Dysha yang sebenar....


Yang ni pulak potrait Excel yang akak dah lukis.... Ok tak?
Comel gak Dysha ni.. cam orang Jepun coz kulit die putih bersih....
Korang jenguk ler blog Dysha ni.... Die pon terer bab-bab mendodol doodle nih...

Ok, akak suka sangat sebab Dysha happy dapat potrait ni...
Pasni, giliran blogger/WLAians yang lain plak dapat potrait free dari akak....

Ok, Bubbye!!!



Pandangan anda amat dihargai

5 ulasan:

keri ikhwan said...

eh... ada saya punya nama la... haha
susah gak gmbar nih...
*bnyk vector yg x siap lg nih...

merahitujambu said...

mantap laa akak ni tau

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

tq akak... skrg da tak ptih sngt.. mke bnyk jerawat n bntik2 hitam hehe.. pmbawakn bdak kot.. sya suka sangat gmbar ne.. cyg akak^^

Azhafizah[フィザ] said...

same!cantik macam biasa ^_^ rindu akak.

Zar_ita J said...

timasih yer sume =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved