KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Sunday, December 4, 2011

Sape AVi?

Salam semua...
Ape kabo? 
Akak sihat jer... 2,3 menjak ni asyik melukis jer...
Tu je cara akak nak meluahkan rasa hati.... Selain daripada menulis di blog ni....

Mmmm, dalam 2,3 ari pas akak pegi ler mengupdate blogshop akak.... 
nampak satu nama kat Shoutbox nih.... 
Avi... 
tinggal msg pon simple.... Smiley jer... 
Ingatkan sape laa... Akak pun usha ler blog die....

Akak pon baca ler entri si AVi nih...... 
Bila akak bace ayat ni yang wat akak terperanjat.... 
---> "Blog ni baru berusia kurang 2 minggu dan sehingga kini, dah 1400 followers"....

Akak terpikir gak, camne la si AVi ni wat... 
2 minggu jer dapat 1400 followers... 
Mesti ade teknik tertentu tuh... Hehehe...

Kalau korang nak tau camne rupe si AVi ni, tenung betul-betul gambar kat bawah nih....

|
|
|
|



Ade stail kan? Naruto tuh.... 
AVi ni pada pandangan akak seorang yang misteri gitu....

Kalau korang nak kenal lebih lanjut lagi... klik sini dan terjah blog die....

Ok la, akak join ni pon tak harap untuk menang 
(selama ni join contest kat mane-mane blog, tak penah menang pon... 
xde rezeki kot... hehehe)

Maybe pasni akak dapat blaja ngan AVi camne nak naikkan trafik blog akak yang sempoi nih....

Maybe jugak pasni sahabat-sahabat akak akan bertambah ramai (prefer guna 'sahabat' banding ngan 'follower')... 


Akak pon tak paksa sape-sape untuk klik follow tapi akak suke klik follow kat blog orang lain 
(untuk meramaikan sahabat jer....)

Ok... Tu je la celoteh akak untuk petang yang berbahagia ni.... 


Bubbye & Wassalam....

p/s: AVi.. Ooo AVi.... Akak nak potraitkan gambar 
AVi tu leh tak? coz AVi ade stail laa =)



Pandangan anda amat dihargai

3 ulasan:

nurdani said...

owh..pernah jugak avi ni datang blog saya.ingatkan avi penyanyi tu.hehe

Zar_ita J said...

tulaa.... die dtg jengah blogshop akak, akak jengah die balik... akak ni sape yg komen kat shoutbox akak gerenti pegi jengah... ade stail AVi nih =)

Azhafizah[フィザ] said...

goodluck kak!mmg kagum dengan avi..ilmu macam akak jugak die gune kot :p

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved