KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Friday, December 9, 2011

Ada Ape Dengan.... AISKRIM???





Salam semua
Hari ni akak nak post entri yang agak cam mengundang rase terliurr (lambat sikit, sebab 2,3 ari ni cam malas nak update blog).... 
Nape ehh? sebab hari ni nak citer pasal aiskrim (budak2 skrg cakap 'eskrem')...

Ok, untuk pengetahuan semua, mendesign aiskrim ni adelah salah satu aktiviti di group We Love Art kat fesbuk...

* Ni template sebenar....

Disebabkan idea yang kreatif mencurah-curah 
kuar dari kepala WLAians, ni laa hasilnye
 (walaupun kebanyakan hasilnye larik dari template sebenar-termasuk ler akak, 
tak kisah ler tu.. heheheh!)....
|
Aiskrim by: Adam Azman
cam ganazzz gitu.... namun maintain sedap!!

Aiskrim by Nor Abdullah
eksrem yang mendiskriminasi sesama eskrem... hahaha... itu kata Nor..




Aiskrim By Keri Ikhwan
Ade 2 jenis... Satu ganazz, satu lagi versi eskrem bersepah!!



Aiskrim by Ceq Mar
eskrem ni yang paling akak geli sekali... sebab ade cicak
*akak paling pantang ngan cicak ok!! leh pengsan tengok cicak!!! 


Aiskrim by Biqa Hatmin
eksrem froggy yang hijau lagi comellll....



Aiskrim by Amalina Zainal
eskrem hijau.... comellll jugak tapi tak pasti binatang pe nih.... hehehe


Aiskrim by Amin Aizuddin
Cam eskrem sebenar.... 


Aiskrim by Manzarina
eskrem versi Gong Xi Fa Chai.... 


Aiskrim by Puteri Nur Aqilah Rameli
eskremm comell jer siap crown lagik!!


Aiskrim by Nurdani
eskrem dari pakai Excel.... hasilnye tak terkata.... 
memang 'excel'lent laa! 



Aiskrim by Amir Riezman
eskrem dilukis guna excel jugak... well done dik!!! 

 Aiskrim by Dysha...
Die ni kalau lukis sume comellll!! geram nak ngapp!!


 Aiskirm by CCi
yang ni lagi sorang... suke lukis bende yang comel-comelll!! jeles tau akak!!!


Aiskrim by FyFy Liew
eskrem pink vanilla.... terliur jer dibuatnye!!


last but not least....
Aiskrim by ZJJ
ni akak yang design...
korang takkan jumpe kat mane-mane tau eskrem ni....
*pinjam kepala si ustaz Keri jap... hehehehe!



Ok.... pas semua dah penat menatap eskrem-eskrem buatan warga WLA....
ape kata korang pegi kedai beli laa eskrem kegemaran korang yerr...
Yang ni eskrem feveret akak!! makan 2,3 memang x cukup!! huhuhu
selamat menjamu seleraaaa!!

Bubbye... Wassalam...





Pandangan anda amat dihargai

13 ulasan:

merahitujambu said...

tak sempat nk join..=_+

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

uiii semuanya nmpak sodap2... semangat bila buat task mkanan ne

Zar_ita J said...

xpe la tirah.... lukis jerr... nnt akak edit la entri nih, leh jer join... =)

My Name is Mar said...

Aiskrim Dysha dengan ermmm.. Sape ntah nama dia mcm lebeyh kurang sama..
Hohoho XD

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

keri ikhwan said...

eskem yg last tu nk oreder 1 lori....

Zar_ita J said...

1 lori je ker Keri?... Dani dh oder 2 lori aritu....

Mohd Amin Aizuddin said...

Yang kepala keri sedap dimakan..huehuehue

Mira Adzlia said...

ok...skang teringin nak melantak eskrem..huhu ^_^

Zar_ita J said...

Amin: yg kepala tu perisa khas... utk mereka yg sanggup makan kepala jer... hihihi

Mira: gi beli tau....klu x, nnt tido malam, kluar air lior... hehehe

katakataDILA said...

sedap nyeeeeeeee (:

Azhafizah[フィザ] said...

setiap ice cream ade rase tersendiri..tapi yg last tu..mmg marvellous!

Zar_ita J said...

@katakataDILA: memang sedappppp.... hehe

@Azhafizah: yg last tu jgn ckp ler, tgk gmbr pon dh terangkat!!!

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved