KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Sunday, January 1, 2012

KARYA PERTAMA TAHUN 2012

Salam semua...

Alhamdulillah, 
dalam kesibukan sebegini, akak sempat jugak menzahirkan sebuah karya/artwork Excel yang pertama dalam tahun 2012... 

Karya ini untuk adik Amalina... 

Sorry sangat sebab amik masa yang lama untuk siapkan potrait Amalina ni.....

Akak harap Amalina happy mendapat potrait yang tak seberapa nih....



Pasni akak nak sambung memanik plak tau....

Wassalam & bubbye!!!


Pandangan anda amat dihargai

19 ulasan:

Mohd Amin Aizuddin said...

Semua yang Akak buat semua nampak real..hebatla...Huhuhu :D

keri ikhwan said...

fuh... mistik betul gmbar nih.. MATA tuu.. cantik giler, menjadi

Azhafizah[フィザ] said...

tetap cantik kerja akak ni..^__^

Azhafizah[フィザ] said...

tetap cantik kerja akak ni..^__^

Gadis mutiara_Solehah said...

Wow,lawanya^^..two thumbs up=)

merahitujambu said...

mantap laa kaka ni melukis...akak pon cun..hehehe

Zar_ita J said...

Amin: thanks Amin =)

Keri: mistik ker? tang mata jer akak lukis lebih 1/2 jam....mata akak lak naik rabun.... huhuhu

Fiza: tQ dear =)

MIJ: tQ jugak tirah... ehem ehem, akak cantik ker? hihihi

nurdani said...

cantiknya kak...real tu!

Zar_ita J said...

Dani: tQ dear =) tengah cuba sedaya upaya utk upgrade skill ni =)

Syarafi[skyforce331] said...

memang real arr...terrbaek!!

Zar_ita J said...

Syarafi: tQ Fi =)

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

akak!!! mekaseh :) suka3!!! maseh akak!!

Adam said...

cantik :)

My Name is Mar said...

Apa yg sy nak komen, semua dah komen kat atas nuhhhh... HOhohoXD

Cik Chokie said...

ya allah suka sangat tengok semua hasil seni kaka ni :D cantik sangat3 . pandai la kaka . termasuk lah kaka cun :D serius suka sangat . harap la mudah2han suatu ari nanti miza boleh hasilkan seni cam kaka :) amin amin . hihihi

Zar_ita J said...

Amalina: alhamdulillah awak suka... =)

Adam: tQ sudi dtg komen sini =)

Ceq Mar: tQ gaks...=)

Cik Chokie: timasih.... akak doakan awak pon dpt mghasilkan lukisan yang gempak2... lg gempak dr akak one day nnt... insyaAllah... akak ni pon still blaja lg... =)

CCICute Design said...

fuh...mmg x dpt nak sangkal...cantik giler... ^_^

keri ikhwan said...

harap2 karya ni x jadi karya pertama dan terakhir 2012... hehe
*tertunggu2 bila la akak nk update nih

Zar_ita J said...

Keri: sabar yer menunggu... =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved