KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Monday, June 24, 2013

Akak Kembali Lagi....

Assalamualaikum semua....

Dah lebih setahun blog ni terbiar.... Sibuk satu hal, memang takde hati nak update gak... Taktau ler nape jadi gitu... 

Akak nengok blog ni pun cam bosan lak... Rasa nak tukar kaler ape yang patut.... Tapi problemnye, akak lupe lak camne nak tukar setting ni semua.... Adoiii

Takpe laa.... 

Sempena comeback akak ke blog yang tak seberapa nih, akak nak post ler hasil karya akak yang terbaru... Ni pun dah lama tak melukis... Keras tanganku!... Tah berapa kali try, nasib baik ler jadik.... Drawing kali ni adalah potret puteri akak yang tersayang.... Zarith Amnani nama die.... Baru nak masuk 8bln... Amnani ni anak akak yang ke-4....



Kepada sesiape yang belum tau, 
drawing ni adalah hasil contengan menggunakan Microsoft Excel.... 
Tak pecaye ke?
 Pecaye la kerana ianye benarrrrrrrrrrrrr..... 

Ok.... babai




Pandangan anda amat dihargai

3 ulasan:

merahitujambu said...

realnyaaa....cantik

Zarini Junita J said...

Akak still dalam proses belajar... =)

Syarafi[skyforce331] said...

stail laaaaa...nampak 3D :D

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved