KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Saturday, February 11, 2012

VECTOR POTRAIT UNTUK AIRA....

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah, hari ni akak dapat juga menyiapkan sebuah vector potrait (vector kerr?) 
untuk salah seorang pemenang 
segmen Adore Your Arts part II iaitu 

Aira Shahira Azmi....

Disebabkan kesibukan tugas di tempat keje dan jugak di rumah, 
akak tangguh gak aktiviti melukis guna Excel nih.... Sekarang ni bizi ngan aktiviti memanik....

Adoiii... letih betul laaa, semua akak nak pulun buat... Hehehe

Walaupun cam bergegas nak siapkan,
bile tengok rupa potrait yang dah siap tu 
akak rasa cam ok laa.... hehehe

Buat Aira, i hope u'll like this....

|
|
|
\/

Maaf yerr kalau potrait ni x serupa ngan tuan punye gambar.... Nama pun manusia kan, mana ler boleh lukis perfect 100%.....

Ape yang x berapa cantik tu hasilnya datang jari-jemari akak dan ape yang sempurna dan indah tu datang dari kurniaan Allah SWT....

Ok, bubbye semua!!







Pandangan anda amat dihargai

8 ulasan:

keri ikhwan said...

waah... soft je tone wajah tuu... mata tu menjadik.. real...

Azhafizah[フィザ] said...

menjadi je akak buat ni.cantik!

kak,fiza amek ye..nak letak dalam entry jugak for last promote..btw akak dah bg pada tuannya?

aira shahira azmi said...

whoa~pndainye lukis~hikhik..maceh akak..:)

merahitujambu said...

wow..cantiknyaa..kamin mantap..x sibuk dh ke??

amirnawawi said...

Akak! lawa sesangat gambar nih.. Boleh tolong ajarkan tak camna nak buat nih.. Seriusly berkenan

abdooss said...

Cikgu,
Boleh jadi sumber pendapatan sampingan lah! Betul!

nurdani said...

guna excel pun akak ZJJ boleh buat macam guna SAI. smooth betul. hebat. saya suka teknik yang akak guna ni. ada identiti di situ

Zarini Junita J said...

hai Dani... dah lama tak dengar cerita... terima kasih atas komen korang... akak masih dalam proses belajar lagi... =)

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved