KLIK DI SINI UNTUK BANTUAN MENGURUSKAN BISNES ANDA.

Tuesday, December 14, 2010

SNOW?.... IN THEIR ROOM??...........

Salam semua...
Ni zar_ita nak bagi korang tengok puteri2 zar_ita wat keje best betol!!.... 
Ader la pada suatu petang yang hening tuh... masa tuh zar_ita tengah sedap baring2 ngan baby aidil... tetiba jer mak zar_ita yang datang melawat kitorang menjerit "mama, meh tengok anak hang ni wat keja baguih dok ada nihhhhhhhhhhhhh!!!"... terkocoh2 la zar_ita berlari2 anak, nak tengok ape yang berlaku.... ingatkan ader snow turun dalam umah... rupa2nyer puteri2 kesayanganku ni main bedak............ abih 3 botol depa tuang sesedap rasaaaa!!!........... my 1st reaction: "mak aihh.... sapa nak lap nanti nihhhhh!!!!!"......... Cuba korang tengok gambar bilik dorang nih... sape2 yg semput mau masuk sepital klu camni, debu bedak maunyer seinci...
Nak tak nak terpaksa la mop lantai n barang2 yang terkena debu bedak tuh... 2 ari baru siap mop & lap.... Geram betol la zar_ita!... Sabo jela ngan perangai anak2 nih....





Pastu mula la wat2 muka comeyy konon xnak bagi mama dorang marah lagik....


Pandangan anda amat dihargai

6 ulasan:

Budak Botak said...

he3, dulu kecik2 suka main bedak jgk...

Zar_ita J said...

bedak pe tuh dak botak?... bedak sejuk ker?... kes nih parah akak nak mengelap umah... pastu abis stok bedak 3 botol besar... sabo jela..

Anonymous said...

nini.. itu baru keja anak dara.. belum lagi kerja baby aidil.. tunggu la esok dia besar sikit.. itulah fun nya ada anak2 ni..

Zar_ita J said...

tula psl... pkir2 camne lak aidil nnt perangai die... ni si kakak dh bengkokkan buaian si aidil nih... bru seminggu plak tuh beli... geram btol!! sabo jelaa...

KINA said...

mak ai smpi 3botol besar dia mainnya..hahaah..sian mama dia nk kemas..hehehe

Gimi said...

habis almari dibedaknye

Jom baca artikel kat sini plak....

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

fully designed by :yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved